När man skall flytta är det alltid lite spännande att spana in nya prylar, möbler osv. Jag är den typen som behöver ”bo in mig en stund” innan allt hamnar på sin rätta plats och innan allt handlas in. Däremot är det kul att kolla runt omkring på nätet för att få lite inspiration och några goa idéer om hur man vill/kan göra.

Gott och blandat

De första kulorna (Irislights ljusslinga 20-lights) ser jag framför mig på balkongen. Läckra färger tillsammans med några mysiga utomhusmöbler med goa kuddar. Lite grönt kan det vara samt att det skall vara levande ljus där också.

Glasburkar från House Doctor är fräcka och finns i flera olika storlekar. Perfekt att ha framme på en hylla i köket eller på diskbänken.

Watt & Veke stendbordslampa var en fräck (och lite annorlunda) lampa. Finns i olika färger.

En lampa från House Doctor som kallas Pipe lamp. Jag älskar lampor som inte är som alla andra! Ljus är något av det svåraste att få rätt i ett hem men gör så mycket när man först fått det rätt. Är inne på att ta dit en ljusdesigner som kan hjälpa till med den biten då det blir nog den största utmaningen.

Vitvinsglas och vattenglas från Alessi. Vinglas behöver inte alltid se ut som de ”traditionella” så dessa var också läckra (och inte alls farliga i pris).

Ett glas som även kan användas som bägare för att servera en läcker efterrätt i är detta glaset från Alessi. Många användningsområden har det och prisvärd är det också.

Levande lys är ett måste!

Annars föll jag även för denna (jag älskar levande ljus!!) från Home & Cottage. Jag besökte idag butiken som ligger på CC Vest och där var det verkligen massor som föll i smak.

Snygga förpackningar

Utsidan räknas visst (enligt mig) och skall man ha rengöringsprodukter som diskmedel, mjukmedel och tvättmedel stående framme är det ett måste (för mig) att det är i snygga förpackningar! Dessa kostar inte alls så mycket mer men det ser så mycket trevligare ut!

Finns också på Home & Cottage

Nu skall jag leta rätt på lite smarta lösningar för en små hallar (åh va kul det är!!)

Lev väl!

/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s