Att vara ensam är bra och nyttigt. I alla fall för mig. Jag har ett stort behov av tystnad, tid att reflektera och bara ”vara”.

Mitt jobb består ut av att underhålla människor, kommunicera med människor och jag älskar mitt jobb men det skapar även ett större behov för tystnad när jag kommer hem och stänger dörrarna. Jag är ju sjukskriven till 70%, äter mediciner och märker att energin är inte helt där den skall vara än .. men jag tar en dag i taget.

Nu ligger jag i soffan. TV’n är på men ljudet är av. Det enda som låter är tangentbordet som jag skriver på och det är så himla skönt. Jag laddar mentalt inför en krävande helg med flytt – fast längtar också till att komma in till Oslo.

2014-Reflections-Leslie-Kashabowie

Nu har jag levt ett ”halvt liv” alldeles för länge och saknar mina personliga tillhörigheter runt mig. Senast jag upplevde det var i Göteborg, snart 1,5 år sedan.

Jag intar soffläge nu.

Jag är ensam och njuter av det…

/Lise

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s