Börjar tröttna!

Jag börjar verkligen tröttna på detta med halsen nu och längtar efter att bli av med skiten! Om exakt en vecka är det på Bärum Sjukhus jag kommer befinna mig (under narkos!!) för att ta gastroskopi!

1489665466079

Nu får jag vara 14 dagar utan mediciner (det har gått en vecka idag) och jag har klarat det så där. Några stunder med (extrem) illamående har varit men det är bara att hålla ut nu. Tar jag mediciner nu så får jag bara skjuta upp besöket om en vecka och det vill jag inte. Jag vill bara få det gjord!

Min kille brukar säga så här ”det är bättre att bara hoppa rakt in i skiten än att krypa långsamt in i den” vilket är mitt motto nu! Gör jag inte denna om en vecka kommer det bara dröja ännu längre tills jag blir helt återställd.

När jag sedan är frisk igen skall jag göra flera saker:

  1. STYRKETRÄNA (herregud va jag saknar att träna själv nu).
  2. Fixa i vår lägenhet (då har vi flyttat)
  3. Vara massa ute med hunden (den hämtar vi 21/4)
  4. Planera inför sommaren och en (mycket!!!) spännande höst!!!
  5. Packa väskan och resa till USA!

1489665493098

Men innan punkt 1 verkställs måste jag igenom denna helvetesdag nästa torsdag först.

Hej och hopp!

/Lise

2 thoughts on “Börjar tröttna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s