Vi flyttar!

Livet blir aldrig som en har tänkt sig eller hur?

Jag gick till jobbet i fredags och under tiden jag har en kund får jag besked om att jag skall vara med på ett möte.

Centret jag arbetar på blir uppköpt och under helgen sker flytten. Kunder skall kontaktas men blir bara lyckliga över beskedet. Vi skall flytta till Ullern Treningett av Oslo’s fräschaste gym så här snackar vi upgrade! Ullern ligger i Oslo för er som inte vet och är känd som en riktig gräddhylla! 🙂

Imorgon (måndag) fortsätter jag och resten av teamet från ICON Sköyen som vanligt fast på Ullern. Jag längtar tills att få köra mina PT kunder där!… WOW!

14139149_299588370402909_1379055246_o

Tänk vad grejer som kan hända under bara loppet av bara några dagar….

Nu längtar jag också som bara den tills min kille kommer hem om exakt 13 dagar  – total lycka på alla plan! ❤

Här är mitt nya kontor:

ullerntrening_photo64 ullerntrening_photo1 ullerntrening_photo58 ullerntrening_photo62 ullerntrening_photo63 ullerntrening_photo65 ullerntrening_photo67 ullerntrening_sliderphoto01 ullerntrening_sliderphoto02 ullerntrening_sliderphoto03 ullerntrening_sliderphoto09 ullerntrening_sliderphoto10 ullerntrening_sliderphoto11 ullerntrening_sliderphoto15 ullerntrening_sliderphoto16 ullerntrening_sliderphoto18

Vem skulle inte vilja jobba på denna ytan som personlig tränare?!

Imorgon kör jag tillsammans med världens bästa kollegor från ICON Sköyen – kärlek! ❤

/Lise

2 thoughts on “Vi flyttar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s