Min underbara kollega och nära vän Laura Geisler har en dold talang, hon är designer och skapar smycken. Jag fick ett armband av henne för ett par veckor sedan som jag bär på mig varje dag. På armbandet står det ”I Love Pilates” och det är ju bara förnamnet till hur jag känner för den typ av träning jag sysslar med dagligen.

Jag la upp en bild på mitt armband på Facebook och flera ville beställa av henne. Hon gjorde sedan två armband som hon ville ge till någon som går på mina klasser så idag lottade jag ut ett armband och vinnaren blev Teddie Holm.

Laura har instruerat i över 30 år, opererat sin rygg för Spinal stenoses och vet vad en ryggresa med ryggen innebär.

Jag är är otroligt tacksam för att jag fick lotta ut detta armbandet och ännu gladare när jag såg hur Teddie bar det på sig på väg ur salen.

Ni är fantastiska!

Tack Laura och Grattis Teddie!

Kram Lise

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s