Rent kök och handstående

Jag måste ha struktur, ordning och reda! Alla som känner mig sen tidigare vet att dessa ord var inget man associerade med mig men efter mina år på mina ryggmediciner blev jag tvungen att ändra detta. Jag spenderade så många timmar varje dag på att leta efter saker, försöka komma ihåg.. ja om ni visste bara vad denna medicineringen har gjort..

MITT KÖK

I mitt kök är jag nog som värst! Jag har inget diskställ (tål inte att se disk stå framme eller på ”tork”). Jag måste kunna spegla mig i min spis, kunna servera mat från köksgolvet och inget onödigt får stå framme.

Detta med köket har jag nog fått av min mamma för att hemma var det jämt rent och städat. Efter att min son flyttade hemifrån är det ännu enklare.

Kalla mig pedant men då får jag väl vara det.

HANDSTÅENDE

Nu skall jag upp och träna handstående för att det står på dagens schema. Jag är lika strukturerad vad det gäller min träning 🙂

Och så här lämnar jag mitt kök nu:

Jag fick idag ett tips av Emma på Landala att hälla i en liten klunk sköljmedel i hinken. Jag gjorde detta, tvättat all golvyta och jösses vad det luktar gott!

Lev väl!

Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s