Det händer något häftigt i kroppen under tiden jag står på händerna. Jag kommer i kontakt med mina magmuskler på ett sjukt bra sätt. Jag litar på att mina armar som bär mig (har inget annat val) och jag känner hur alla år med pilatesbollen gett mig styrkan runt ryggraden. Jag känner mig stark!

Från dagens träningspass med handstående

Det var ca ett år sedan som Milla Floryd lärde mig att stå på händerna. Jag hade aldrig ens vågat hjula innan dess och jag var livrädd att ramla, bryta rygg och armar och litade inte ett dugg på mig själv. Jag får ju inte ta några risker alls vad det gäller min rygg (vill helst slippa att sitta i rullstol) så jag än så länge måste jag ha väggen bakom mig).

Hon fick va min PT samt och den som lärde mig hur jag skulle bygga upp styrkan, viljan och våga släppa på all rädsla för att ta mig upp. Jag kommer aldrig glömma första gången jag tog mig upp! När jag sedan kom ner igen började tårarna rinna, det släppte inom mig, jag var rädd och hjärnan hade nog inte helt fattat vad som hade hänt.

Jag har inte bara blivit av med rädsla, fått mer tro på mig själv men blivit mycket starkare i axlarna!

Jag är petig på mina handstående (min PT Milla ställde höga krav) och skall upp och ner med raka ben (oj om hon hade sett mig nu hade hon varit stolt för att det är precis vad jag gör!).

För många är detta ”vardagsmat” men för mig var det något häftigt – och det är det som räknas.

Bryt dina gränser och strunta i vad andra klarar av. Låt det handla om dig!

Kärlek från mig,

Lise

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s