Ett rejält firande!

Igår var det fullt ös från 09:00 – 24:00.

Det skulle bakas, handlas in, slutstädas, dukas, bäddas och paket skulle slås in… ja ALLT skulle vara perfekt inför mitt besök från utlandet, mitt hemland Norge.

Det var senast 17 år sedan ALLA i min lilla familj kom och besökte mig samtidigt. Jag har ingen jättestor familj men på något sätt (tack vara mina bröder) så växer den.

Min sons 18 års dag skulle firas och det var min son, hans underbara flickvän, mamma, pappa, min två bröder, deras fru/sambo, och deras ungar, min x-man och hans nya sambo som skulle komma på besök (samtidigt) i min 3:a (på något sätt kändes min 80 kvm 3:a väldigt liten ett tag där…) men det blev strålande.

Vi firade med bubbel och fika (och jag hade bakat). Vi åkte sedan ner till Liseberg för att del av den otroligt vackra julstämningen och avslutade med att se den från våning 23 på GotiaTowers, Heaven 23. 

Vi åt så gott och det var verkligen ett perfekt ställe att äta en middag på med så många till bords.

Nu har alla åkt, det är så tyst i lägenheten och jag hör endast mina fingrar slår i tangentbordet. Jag har redan hunnit vara nere på Kungsgatan och haft min Pilatesboll klass (åh.. det är lycka att vara i den vita salen med dessa plastbollar) och nu skall jag ner till Kompassen för att avsluta min arbetsdag där (japp, söndagar är en vanlig arbetsdag för mig och jag har inte det traditionella schemat som en ”vanlig arbetare” har).

Jag kommer leva länge på denna dagen vi spenderade tillsammans igår ❤

Tack alla som var med och grattis igen Marcus på din 18-års dag ❤

Kärlek från mig,

Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s