Pilates på SATS Kompassen är lycka!

Jag kan studera kroppar i timmar. Att studera en dansare, gymnast eller en person som utför Yoga eller Pilates med kroppskontroll är något vackert att beskåda. Det kanske är en arbetsskada men idag fick jag ännu en möjlighet att göra detta på SATS Kompassen. Jag är så glad det fina centret nu fått Pilates på sitt schema!

DSC_0275_20140912181755285

Jag hade idag mitt andra Pilates pass på Kompassen och det är kul att se så många där, särskilt så många som tränar för mig på Landala och Kungsgatan .. och att dem nu väljer att ta sig dit för att träna ännu mer Pilates med mig!

När jag studerar deras linjer, rörelser och hur dem arbetar är det rena föreställningen! Det är inget som är så vackert (enligt mitt tycke då) som att se någon utforma rörelser med sin kropp på ett långsamt och mycket kontrollerad sätt. Det är som att se en vacker dansföreställning på Operan!

Stor stjärna till er alla!

Njut av helgen, solen och ledigheten ni har under de två kommande dagarna (ifall ni är lediga). Själv skall jag öppna SATS Kungsgatan imorgon samt efter det ha PT kund och på söndag kör jag min boll klass kl 11:30 så någon ledig helg blir det inte för min del .. men … det blir en helg fylld med energi jag kommer få från alla dessa underbara människor jag kommer möta!

Kram från mig till er alla!
Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s