Jag hade nog jag de roligaste timmarna (EVER) bakom receptionen på SATS idag! Jag kände mig lite som en ”utbytesstudent” som fick ta sin resväska, vinka hejdå till mamma, SATS Kungsgatan ett tag för att testa livet på ett annat center – men wow vilken resa!

Allt börjar med mina första steg in i receptionen där jag är nära att riva ner 2 tangentbord (fråga inte hur det gick till). Jag letade efter kortdragaren (är ju van vid att ha den på ett visst ställe på Kungsgatan) men den var ju på en helt annan plats på Kompassen!

DSC_0243_1

Det ramlar in medlemmar, på medlemmar, och ännu flera medlemmar till alla fullbokade pass som skall gå av stapeln. Jag och Elin ser hur medlemmar springer mot oss för att snabbt ta ut biljetterna som skall ge dem inträde till deras träning (fast systemet var så seeeegt så det blev snabbt KÖÖÖÖ i receptionen! Telefonen ringer, en hylla bakom oss väljer att (så nära till) lossna när Elin rör vid den så hon står och får nästan 40 headset på huvudet (fast det är på ett huvud dem skall sitta så vet jag inte om det var helt meningen att alla skulle ramla över Elins.. men hon räddade hyllorna och situationen).

DSC_0246_2

Klockan 1700 kom underbara Annalisa in och tro mig .. det var inte sekund för sent! Hon var till stor hjälp! Hon kliver in med sin charm och utstrålning och efter ramlade ej ned några hyllor!

DSC_0248_2

I allt som händer upptäcker jag vilken ”mini-kändis” jag är .. hahahaha!

Flera medlemmar kommer fram och berömmer mig, vilket bra pass jag gjorde på Kungsgatan igår osv (ett bevis på att dem även är och besöker ”mitt center”) .En annan kvinna kommer bort till mig, tackar mig och säger att hon följer mig på Instagram. Inte nog med det men sen kommer en underbar kvinna och säger att hon vill nominera mig .. till Årets bloggare (jag tackade med mycket ödmjukhet och satt hon kan nominera mig till vad som helst förutom ”Årets Kock!” (tro mig .. den kategorin hör liksom inte ihop med mitt namn!).

Screenshot_2014-09-09-23-22-03

Timmarna mellan 1600-1900 har aldrig sprungit iväg så snabbt, och jag kan inte minnas senast jag hade så roligt i receptionen!

Det var lycka att vara en utbytesstudent en eftermiddag.  Imorgon väntar PT kunder och pass men då hemma igen på SATS Kungsgatan (lite hemkär är man allt..).

Till alla er som besökte Kompassen idag : Kärlek till er!

Kl 20:30 hade jag ett intressant möte med Jörgen och Mr MS på Lipp. Det kvällsmötet bjöd på god mat och även en massa skratt där!

Hemma sent men haft en outstanding dag!

Kramar från mig,

Lise 🙂

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s