Oj vilken härlig söndag detta blev.. först att kunna instruera min favvisklass, Pilates Boll på SATS Kungsgatan sedan gå och fixa mina naglar och sen …. hitta mig själv i en veckotidning, Året Runt!

vill jag bara påpeka ett fel och det är att det står i ”teasern” att jag blev opererad för diskbråck vilket jag ALDRIG BLIVIT! Artikeln i och för sig är korrekt och här står det att dem var nära operera ryggen men aldrig gjorde detta så artikeln stämmer men jag vill bara påpeka att ingen har skurit i min rygg (och kommer aldrig få göra det hellre!!

Så nu njuter jag va fina naglar som Carolina på Studio 77 i Göteborg har gjort samt trevlig läsning om hur pilates räddat mitt liv ❤

Skaffa dig en underbar söndag!

Kärlek från mig,

Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s