Ensamstående förälder till flera hundra barn!

Att vara småbarnsföräldrer är jobbigt nog men till flera hundra kan vara krävande! Kan det blir värre än så här? Jo, du blir desstum ensamstående på allt detta och med en fast heltidstjänst som personalansvarig!

När jag arbetar som Personlig tränare har jag som mål att få dig förstå VAD jag menar HUR jag menar och VARFÖRjag vill att du skall göra på ett visst sätt. Jag vill att du skall lära känna din kropp, älska den och utnyttja dina styrkor.

 De flesta av mina kunder har inte läst anatomi och fisiologi. Jag har även haft kunder som inte vetat vad Tricpes är (muskeln på baksidan av din överarm) och därför är det viktigt för MIG att jag förklarar i ett spårk som alla förstår – nämligen bildspråket. 

Du ser i bilder, tänker tillbaka på händelser i ditt liv i bilder och kan koppla en bild till en doft och en känsla. 

Ensamstådende flerbarnsförälder med stort företag!

När du tränar tillsammans med mig blir DU automatisk en ensamstående flerbarns förälder med en anställning som PERSONALANSVARIG på ett företag. Företaget heter ”Din Kropp” och är ett FAMILJFÖRETAG med en redan tillsatt VD samt anställda. DIN ROLL är den viktigaste i företaget. Som personal ansvarig har du fullt ansvar för alla anställda. Inte nog med detta men dina anställda är även dina egna små barn så du får sköta allt med en rejäl dos kärlek!

Din roll är att se till att alla arbetare (dina muskler) får den utbildningen dem behöver för att kunna utföra sina ansvarsuppgifter! Din VD vill lita på att du som personalansvarig sköter ditt jobb. Det finns många informatörer(receptorer) som meddelar VD’n om du inte gör detta och då blir det bestraffning (då skickar hjärnan ut det som behövs i form av en smärta/reflex som skall få DIG att förstå att du måste göra en förändring!

Din VD är trivs att arbeta med det analytiska och tycker inte om att du inte sköter ditt jobb. Du kan i värsta fall åka på en lönesänkning (i form av sjukskrivning) om du inte är fokuserad och gör som du ska). 

Men med tanke på att detta är ett familjeföretag och hela din familj arbetar där har du inte möjlighet att byta företag(din kropp) och du vill därför ha som mål att lära dina anställda att arbeta rätt! 

Små dolda kameror är installerade

 

I din ryggmärg bor dina ”införmatörer” .. små dolda kameror och allt du gör registrerar dessa små rackare…. Din VD kan du med andra ord ALDRIG LURA.

Så lär din kropp att deligera rätt. Tro mig med alla dessa småbarn du har, en strikt VD tjänar du i längden på att träna efter din förmåga och dina förutsättningar.

Welcome to parenting!

/Lise 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s