Ont blev bara ännu ondare

Vaknade tidigt och satte mig på balkongen med en kopp kaffe. Visste vad jag hade framför mig…. att dra av plasten på min tatuering. Funderade ett tag på att bara behålla den på… eh, man kan väl se tatueringen igenom den eller?!

Men det var bara att bita och påbörja projektet!

Asså, armen är ju REDAN öm (som fan!) så detta vad inte nån ”mysig upplevelse” direkt!

Men nu är den borta, min kvinna är kvar, jag tagit treo (detta framkallade en lättare huvudvärk!), jag fått blåmärken på armen av allt .. och NU skall jag lyxa till min lediga dag med NAGLAR för bästa Carolina!

…sen blir det fotboll!!!!!

DSC_0012_1 DSC_0013_1 DSC_0014_1 DSC_0017_1

Må bäst idag – and let the sunshine hit you!

Kram Lise 🙂

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s