Ja nu är äntligen min efterlängtade indian kvinna på plats på armen. Hon representerar den starka kvinnan inom mig som alltid är vaken.

Dagen har varit lång och jag är ganska seg här jag ligger på soffan med lite så kallad ”tatueringssjukan”. Min kropp behandlar dagens ”händelse” som en brännskada och den är ju lite inflammerad. Detta kan ge feber och det är precis vad jag får alltid efter varje sittning.

walle1 Jag började dagen med PT-kunder, sen snabbt iväg och lägga mig i ett rör (MR röntgen), sedan tatuerat mig och avslutade med en skön pilates klass på Landala.

Det var INTE läge för mig att klaga idag när jag såg kvinnan som satt bredvid mig och fick sina fötter tatuerade på OVANSIDAN.. Jösses va det såg ut att göra ont och hon satt med en liten handduk över ansiktet och försökte fokusera på sin andning…! Visst gjorde det en aning ont på insidan av min underarm men man blir rätt van. Vissa områden gör självklart mer ont än andra men när jag såg henne (själv upplevt mycket mer smärta under en sittning än vad jag genomgick idag) var det INTE läge för fru Korsedahl att klaga!

walle2Nu har Walle (min tatuerare) fått FRIA HÄNDER för nästa projekt som kommer vara på samma arm (ja, det kommer bli flera tatueringar!)

Sverige är en av världens mest tatuerade länder så här bryr sig inte människor så mycket om det som t.ex i Norge. Däremot finns det förutfattade meningar överallt.. även bland dessa som stått mig ganska ”nära”.. precis som om jag ändrade min personlighet bara för att jag har tatueringar?

Några människor älskar att ha smycken, piercing och annat och jag tycker om tatueringar – så enkelt är det… 🙂

The final produkt :

BY BigWTattoo

Besök Walle på Instagram: @bigwtattoo, (en kreativ tatuerare och den enda som kommer få rita på min kropp!)

Tack Walle – dina konstverk kommer jag alltid ha med mig! 🙂

Kärlek från mig!

Lise 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s