Trevligt sällskap och förlorat flera vad

Jag kom hem sent (väldigt sent) inatt (vid 03:15 tiden) från  M, vi kollade fotboll, tjatade, drack några goa öl samt kollade flera avsnitt av Solsidan. Han är BÄST och jag vet inte vad jag skulle gjort utan honom! När  man har glädjen och lyckan av att umgås med äkta och ärliga människor inser man snabbt vilka som är raka motsatsen men som mer än gärna vill utnyttja en (för något man har eller för någon man är). Det fina med att vara 44 år samt ej blondin (haha) är att man lärt sig ett och annat genom åren.

Vi hamnade i djupa och intressanta samtal igår kring dessa varelser och vi kom på att låta dem vara (fast vi gör slut med dem) och och därav stänger vi av en brytare, släcker lampan och kliver ur det rummet och in i nästa – bra va?! 🙂

Fick även ett överraskningsbesök  igår av JH som kom förbi innan jag åkte till M. Han hade saknat mig (hur hade livet varit utan alla dessa män??!!:…) 😉

Idag har jag hunnit träna själv (skall jobba fram lite snygga axlar nu tänkte jag) och jag följer jag fotbollen som visas på många TV skärmar nu.. Den missar jag INTE och jag har slagit flera vad med Mr B (jösses va jag förlorat fett på några av dessa). Mr B är uppe i 1,5 tim massage av mig än så länge… hahaha (men igår vände det när Brazil vann – nu är det jag som skall masseras!!)

Ett nytt Oslo besök planeras också nu (hihi) så detta ser jag fram emot :=)

Annars är det vila och träning som gäller i helgen (jobbar och kör klasser imorgon). Nu har jag en minut på mig att äta (fastar mellan 20:00 – 12:00 så jag måste slänga i mig vaniljkvarg nu……

En minut senare….

Nu har jag ätit upp min vaniljkvarg och jag är mätt tills imorgon lunch 🙂

Har även gjort klart min hemsida och är nöjd med hur den blivit – besök den här och sen även bloggar åt IFORM.

Softa vidare och njut av kvällen :=)

.. tänker jag göra 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s