Lite läskigt är det att vara privat men jag ett behov av att skriva och inte allt hör hemma på min blogg IFORM. Den bloggen är mer som motivation inom wellness och pilates där skriver jag mer om yrkesrelaterade saker. Jag mår även bra av att skriva om annat (som inte handlar om kroppen, pilates bollen eller andra övningar jag gör) så då gör jag denna bloggen ett nytt försök.

Jag tycker det är inspirerande att läsa många andras bloggar och tycker alltid att dem är modiga som ”publicerar sig själv”.

Många som jag möter säger ”mmen lägg av, Lise, du är väl knappast blyg med tanke på ditt jobb”. De känner nog inte mig …ler ..men nu jävlar

DSC_1288_1

Take care!

/Lise 😉

 

 

2 thoughts on “Lite läskigt men what the hell…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s