Att leva i en renovering är inget som stimulerar ens kreativitet!  Många frågat om jag slutat blogga men svaret är nej! Jag haft ett uppehåll (även från mitt bloggande för iform.se då det varit så vansinnigt mycket att stå i här hemma!

Även som fotograf har jag haft perioder där jag inte velat ens ta i min kamera… Min kreativitet för att skriva, måla och fotografera finns inte dygnet runt och jag måste ha ett budskap när jag skriver och fotar… Att rapportera vad jag äter eller tränar är inte syftet med min blogg i första hand. Jag tycker dock om att läsa andras bloggar som kan handla om detta men mitt skrivande ligger inte här.

Imorgon tänker jag även uppdatera min Iform.se blogg men den kan jag tyvärr inte uppdatera via mobilen då den ligger på en ”html plattform ” vilket gör det mer komplicerat via mobilen (som jag använder just nu).

Denna (min privata) ligger så enkelt till att här finns det inga ursäkter!

Jag tänker inte skriva nån ”roman” så de senaste händelserna har jag sammanfattat i bilder 😉

image

Hade ryggskott förra veckan som jag fick bl.a. få bort genom vila och annan rehabilitering.

image

Det gick till slut bort och rörligheten kom tillbaka!

image

Jobbat under tiden 😉

image

image

Tränat min goa vän och PT kund Mehdi som nu på söndag går sin Thaiboxning match i Varberg (stackars motståndare..!!

image

Jag varit hemma en del och funderat över livet och fixat här hemma.

image

Mina älsklingar Rambo och Marcus njuter av det nya köket!

image

Ätit goa muffins (som jag lagat) och njutit av Simple Minds. Fick denna singeln från Skottland och upptäckte att deras officiella Fan Club följer mig på Instagram! 🙂

image

image

Det va påskhelg med massa trevliga middagar och jag fick sätta mina fötter i högklackat! 😉

image

image

Själva påskafton firade jag tillsammans med mina underbara vänner och vi passade på att fira att Molle numera inte bara är en snygg fotomodell men även en ambitiös och ny examinerad PILOT – Grattis Molle!!

Det hunnit bli torsdag men min onsdag fick ett oväntat och bra slut…!

image

Nu är det klasser, kunder, event och bröllop att fotografera…och allt detta innan helgen tar slut!

Fånga dagen och våga skratta åt livet ibland.

Saknar du mig är jag dygnet runt på Instagram och uppdaterar min ”bilddagbok” där 😉

Ni är alla för mig mina habibis – glöm ej det…!

/Lise ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s