Wow – jag märker skillnad!

Var nere på Kungsgatan idag ganska tidigt för att göra mig i ordning med tanke på att det inte är lika enkelt här hemma nu utan vatten och avlopp.. 

Efter min pilates boll klass försökte jag gå upp i en brygga mot väggen (dvs händerna på väggen) vilket var mycket lättare nu än vad det varit tidigare! SEN kunde jag nu klättre ner från väggen till en brygga (varit för stel i bröstryggen för detta) så WOW all min stretch och mina timmar på den lilla softbollen gjort skillnad! 
SÅ NÖJD!
Kärlek från mig!
Nu tidrapportera, fakturera sedan dra mig till Mölnlycke och köra BodyBalance ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s