Ja detta har varit en helt otrolig spännande lördag där jag har fått träffat en coach!

MITT MÖTEJag hade en sittning idag med en coach , Camilla Uddgren, vilket var otroligt intressant!

Något som jag under de senaste åren blivit riktigt bra på är att lita på min magkänsla. Vem kan man lita på och vem kan man inte räkna med. Vem är det som finns där när det verkligen behövs och vem finns när dem behöver något av mig?

Vi är alla människor, olika sådana och äger rätt till våra känslor. Jag tycker man skall gå på vad man själv känner och inte på vad andra förväntar sig av en. Vi har alla ett val, ett val att ta våra egna beslut utifrån egna behov.
Tack Camilla för att du öppnade upp lite nya dörrar idag och bekräftade min magkänsla.
Tack för allt!

NYTT FAVORIT FIK I STAN

Jag träffade även Stina innan mitt möte med Camilla där vi upptäckte Bar Foxx, ett otroligt skönt fik / bar i Vasastan. Jösses, inte ofta jag ser en säng i ett café men detta stället hade det och där satte vi oss, i sängen! haha

En god latte med gott skratt var en bra start på dagen!

SER UT SOM F** HÄR HEMMA!

Annars är det ingen rolig ”bo-situation” jag har nu… ett hem som skall renoveras. Det är stambyte och hyresvärden passar på att renovera kök, bad och hall samtidigt (vilket jag inte är ledsen för) men tro mig .. detta sunkiga ”camping life” jag lever under tiden är något som jag inte kommer längta tillbaka till!

Vi har inget avlopp eller vatten i lägenheten och alla i huset delar dusch och toalett (jag duschar på jobbet). Vi får alla stå och turas om att diska i den lilla lokalen som finns i bottenplan… längtar tills jag får mitt kök!

Sen har jag uppdaterat min iFORM blogg med ett träningspass (och unnat mig lite ostbågar och choklad) – så nu är jag redo för mina klasser imorgon!

Kärlek till er alla från mig 🙂
/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s