Handstående axelstabilisering 1 (2014-02-27 13-06)

Idag hade mina byggarbetare ledigt på förmiddagen vilket inte gjorde mig NÅT! Jag fick sovit ut till 09:40 och drog mig sedan upp till SATS Landala där jag tekniktränat (filmat mig själv) samt bloggat åt iFROM. NU är jag redo för att träffa dagens PT-kunder samt alla medlemmar som är bokade till mina klasser idag.

Jag har även fått tillgång till vår visningslägenhet så nu vet jag hur mitt kök kommer se ut! WOW – bilder kommer sen.. !

Hej så länge!

Kram Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s