Mitt liv som ”bloggare” tog rejäl fart förra året då jag började blogga åt en träningsportal, NutraElite. Jag har alltid haft en passion för att skriva och hade på den tiden två olika bloggar; DinPilates samt denna (som var mer ”privat”).

Untitled

Den 10:e februari hamnade jag på löpsedeln av Aftonbladet vilket också satte fart inom min roll som instruktör och personlig tränare. Jag fick samma vecka möjligheten att byta bloggplattform till Sveriges största träningstidning: iFORM där jag numera är bloggare och skriver om Pilates & Wellness.

Det är fantastisk roligt att blogga åt iFORM där jag får dela med mig av min yrkesroll som instruktör och personlig tränare och förmedla inspiration och motivation inom Pilates och Wellness. Däremot har jag ett stort behov av att skriva och inte allt ”passar in”iFORM så därför valde jag att återuppta min privata blogg igen där jag delar med mig av min vardag som Lise alla mina roller blandas.

Så av den anledning kommer jag även blogga här 🙂

Stor kram till er alla 🙂

Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s