Min blogg upptäcktes och skall ut på svensk marknad!

Untitled

År 2008 vändes mitt liv upp och ner, från att träna dagligen till att dela rum med Lisa 84 på Sahlgrenska. Jag matades med morfin tabletter och morfinspruta i magen.. Jag kunde inte gå, hade ingen känseln i mitt vänstra ben och visste att rullstolen skulle kanske bli ett alternativ för mig..

Mina journaler är långa och i en av dem står det följande

”Patienten ligger och gråter på sitt rum och vill hem.  Patienten har fått Oxicontin samt sömntabletter…….Patienten har fått ytterligare en dosering av morfin och sover just nu..”

År 2009 föddes DinPilates, min blogg, som handlat om träning, vägen tillbaka, rehab m.m. DinPilates har varit mitt som mitt lilla barn, min personliga typ av mental rehab där jag fått skriva av mig, delat med mig och ventilerat allt som har haft med min träning, pilates, rehab att göra. Den har växt tillsammans med mig och blivit en del av min core.

År 2013 upptäcks den av en ny svensk  träningsportal!

Nu kommer jag fortsätta som premiumbloggare och skribent för en ny Svensk träningsportal vilket jag är otroligt stolt över! Mitt lilla barn har blivit större och skall nu ut i den störa världen.

Företaget har gått igenom min blogg, mina inlägg och kommer flytta över en stor del av min artiklar som jag skrivit till min nya blogg (under morgondagen kommer länken till den nya bloggen publiceras!)

Jag är så sjukt stolt (får man säga så??!!) och vill tacka alla mina läsare, alla som kommer på mina klasser, mina PT kunder, vänner och underbara kollegor  – ALLA jag möter dagligen för att det är just ER ALLA som motiverar mig till att dagligen få glädjen av att dela med mig!

Massa kärlek från mig till er alla ❤

//Blondinbella!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s