HotMOJO kräver extra hårvård!

HotMOJO är en klass som ökar din rörlighet (med tanke på att du tränar yoga i 38 graders värme) , ser till att man rensar kroppen, blir stark MEN som också kräver extra hårvård!!  Jag har aldrig behövd tvätta håret så mycket som jag gör numera! Jag svettas, svettas, blir blöt och äcklig i håret och efter ett pass känns det som om det lever djur i håret på mig! Då är det bra med kompisar som ställer upp på mig OCH mitt hår och som kommer förbi med bra produkter för håret!

Igår kväll  fick jag besök av min polare som tog med sig lite prover på bra saker – WOW! Olja, silikondroppar, shampoo samt balsam (sicken tur att jag inte köpte shampoo för 3 år framöver när jag var i Ullared igår då!!)

Håret luktar så gott och det känns så fräscht! Detta är något jag definitivt kommer fortsätta använda!

Har du inte provat dessa så gör det – du kommer inte bli besviken och håret luktar nu sååå gott! ❤

Tack M!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s