Cruisin – rena mc bruden ;)

Finns väl inget bättre sätt att starta en måndag morgon på än att åka hoj?! Jag brukar ju alltid starta mina måndagar med min underbara PT kund, Lennart, men då han är på semester får jag hitta på annat istället! :=)

En liten kort stund där kändes det som om en Tsunami var på väg att slå ut inom mig (det är hur Charlie skulle beskrivit det.. ) men det var bara Freddan som åkte lite snabbt (jag kollade över hans axel och ja, det var väl ”en aning” över speed limit) hihi men hur ball som helst!

Så nu har jag fått speed, frisk luft, magnet röntgen och skall vila i soffan (känner mig hängig) – Hoppas du skaffar dig en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s