Igår åkte jag hem till min kompis Jessica efter mitt pass på Eriksberg. Hon skulle fixa till mina naglar  – vilket blev ett lååångt återbesök. Efter att naglarna var fixade kom (hon) på den idén att vi skulle ut på krogen (passade mig perfekt med tanke på mina nya fina naglar).

VI åkte hem till mig, tog med lite Bacardi Limon, och hade några timmars förfest (en mycket städat en), sen vid 23 tiden blev det utgång och Lise var nog hemma igen vid 03:30! Shit va trött jag var! 🙂 Jag drack inte mycket och tur var det med tanke på allt som hände! hih (vissa saker vill man bara minnas!!!) hihi (och vissa saker bloggar man inte ens om) hahaha!

IMAG0110_20130907164112490

Men hur som helst så lärde vi känna några härliga nya människor. Det blir ju alltid som mest roligt när det är som minst planerat, eller hur?!

Puss på er!

/Lise

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s