Jag har städat (svurit), lyft (svurit), gjort sönder några glas (svurit ännu mer), moppat, diskat, facebookat lite (njutit) , gråtit över att jag inte klarar lyfta tillbaka tv’n (grät floder), instagrammat (njutit igen) över mitt Project Run(a)way! Tråkigare saker att fylla sin torsdag med finns knappast men nu är det clean and shiny här hemma (och tv’n är på plats!)

Jag slängde ut en förfrågan på FB om det var någon stark, vältränad (och snygg) man som kanske skulle vilja hjälpa mig med TV’n men fick istället ett privat meddelande av en kille där han erbjud sig att flytta in, städa åt mig varje dag, tvätta mina kläder och göra mat till mig. Han skrev t.o.m ”jag kommer blir som din fru..!”  (fick även mobilnummer) Ehh??!!

Asså, jag sökte en stark man som skulle hjälpa mig med TV’n och blev erbjuden en fru som skulle flytta in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s