Tack

Jag sitter nu hemma framför datorn och ger min kropp lite beröm över dagens prestation. Först ett PT pass med min PT där vi tränade Olympisk Styrka med teknikträning på marklyft och frivändningar! Oj vad jag har saknat dessa typer av övningar och vad det var häftigt, mäktigt, jobbigt och grymt kul att få göra detta igen.. efter sååå många år!!

Jag åkte hem, laddade med lite mat, planerade några PT program, uppdaterade Pilatesbloggen, sedan var det dax att jobba, träna, jobba och träna lite till.

Kl 16:00 – 17:00   PT kund

Kl 17:30 – 18:25   Tränade själv (rörlighet)

Kl 18:35 – 19:30   PT kund

Kl 19:30 – 20:30   Yogalates (eget pass jag höll)

.. så från kl 16:00 har jag inte varit så anträffbar men jag mår så gott på insidan.. Härliga PT kunder som ger mig energi, fantastiska medlemmar som ger så mycket av sig själv och min kropp som stått ut med all träning idag ❤

dsc_2787_52262ed5ddf2b30e572b334e

Tack alla som jag träffat idag – ni ger mig så mycket! ❤

/Lise :=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s