Nu vågar jag knappt visa ”internet” att jag är vaken.. (jag skulle sovit för länge sen) men har ”fastnat” (inte första gången) framför datorn.

Jag kommer få pisk av min personliga tränare, Peter imorgon…. så istället för att sova, vakna och känna mig stark så valde jag datorn samt poppa popcorn kl 01:00 på natten (detta kommer jag säkert ånga om en 10 timmars tid!)

Jag har en film jag skulle velat se (A Separation) men är inte så bra på Persiska (kan typ ett ord;  GOLL, bytder blomma och är dessutom tatuerad på min arm). Insåg därför väldigt snabbt att om inte filmen handlade endast om BLOMMOR skulle jag tappa en del ut av handlingen.

Goll - blomma - tatuerad på min arm

Filmen jag hade velat se (kommer att se, fast inte ikväll):

NU måste jag sova

zzzz…..

/Lise 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s