Vilken söndagsmiddag jag fick idag!

Tänk vad vissa människor kan bara göra mig sååå glad! ❤

Hade en underbar morgon (hihi), en HÄRLIG premiär på min söndagsklass som numera är en PilatesBoll, åkte hem (glömde dock äta) men hann med en tidigare buss till SATS Mölnlycke så jag åtminstone hann med BodyPump för underbara IdaViktoria (fantastisk instruktör!!). Jag skippade stretchen för att trycka i mig en banan så jag åtminstone skulle orka med mitt egna BodyBalance! :=)

Efter passet satte familjen Blom/Engblom ribban och bjöd mig på en söndagsmiddag utan dess like…. (bara se nedan vad jag blev serverad denna söndagen)!

Tack Tobias och Carina för att ni är den ni är ❤

 

IMAG0034_1

 

/Lise 🙂  – som kommer sova väldigt gott nu 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s