Idag har jag fått en riktig boost med eneri! Först mitt dunder träningspass med Peter, sedan en härlig fika med min kompis Jonas och sen från alla medlemmar som var på mina klasser ikväll ❤ 

På mitt sista pass var min frisör, Marie (sicken tur!) Hon brukar träna för mig på måndagar (på mitt sista pass) och tro mig, jag skäms lika mycket varje gång jag kliver in i den salen .. MITT HÅR!!!!!! Jag kommer då raka spår från Eriksberg och har där haft HotMOJO (ja, det är även en hetta får mitt hår och på 11 minuter måste jag springa ner några trappor, klä av mig, duscha, klä på mig samt springa till bussen och det säger sig självt att jag inte hinner tvätta håret här!) klassen som gör mig en ”aning” svettig. När jag sedan kliver in i salen på Landala med ihopsatt (äckligt hår) skäms jag som F** när jag ser Marie!!

Men idag kommenterade hon själv mitt hår – japp, dax att fixa det som täcker pannan, nämligen luggen så jag följde med min frisör hem efter min klass (hon har flyttat och bor nästan granne med mig – sicken TUR!!)

Jag kom hem och satte mig med SOMA Move koreografin – många nya mönster ska tränas in tillsammans med en låt på 45 minuter (oj, glömde jag säga att den är desstuom instrumental) så det är svårt att hitta ”vart” man skall bryta och när ”nästa mönster” kommer. Det gäller verkligen att MATA IN låten, lyssna sönder den typ, för att då sitter den verkligen!

Nu känner jag mig snygg i håret igen – wiiiii

(och bilden nedan visar hur mitt hår INTE är på en måndag eftermiddag)!

bad-hair-day

/Lise 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s