Tänk att en gång i tiden var det just detta som såg till att min rygg inte mådde så bra längre… och nu går jag dit och gör det igen…?!

images

Man kan väl laga något som är trasigt eller? Jag har ju bildbevis som säger att min rygg är bättre och starkare än någon sin. Inte bara hjälper det med bildbevis men även med min kunskap och min kroppskännedom! Jag har nu valt att ta upp detta igen och har inte kört BodyPump sedan 2008 (kollade med LesMills) och nu är det dax igen! .. Är tillbaka inom kort men starkare (och smartare!!)

Jag tränade för Jonas idag på lunchen och det känns ju hur bra som helst nu. Nu skall jag alldeles strax iväg och vara med på en reformer klass, som hålller hus ho Pilates Complete. Can’t wait och jag skall rapportera om mitt spännande möte med denna maskinen sedan!

Wish me luck! 😉

/Lise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s