Idag har jag varit lite överallt känns det som. PT kunder på Kungsgatan, Pilatespass samt filmning av teknik på Torpavallen, redigerat bilder och sedan rapporterat in timmar från Sats Landala (tur alla center finns inom samma stad!).

Nu har jag suttit och uppdaterat min Pilatesblogg och håller nu på att att lägga upp lite videos där jag visar olika övningar med rätt teknik som du kan träna hemma. Flera av mina deltagare som går på mina klasser är inne på denna bloggen (som i princip handlar om Pilates och Wellness) och nu har jag iallafall hunnit lägga upp 1 film (men flera är på gång fast det tar lite tid så dem kommer väl publiceras imorgon).

tjoohooo

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

2 thoughts on “Hit och dit, här och där

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s