Det är väl nu drygt 2 år sedan jag satt på en spinningcykel och idag var det premiär för den bästa och THE AMAZING instructor Laura! Tänk att denna kvinnan har instruerat i över 30 år (tro mig det märks när man tränar för henne!)

Måste säga att jag känner mig alldeles speciell när hon tar mig med på ett av hennes ”egna” pass som hon lagt upp själv och som jag får prova på tillsammans med henne. Kan man få en bättre comeback än detta??!!

Jag kommer leva länge på detta passet. Jag kände under tiden att jag aldrig ville att det skulle ta slut… Jag ville bara stanna tiden, cykla i timmar och njuta av att kroppen bara höll på ”med sittutan att jag behövde tänka. Musiken väckte känslor, kroppen kom in i ett flow och jag blev även tårögd under en låt (snacka om att släppa på spänningar).

Nu efteråt måste jag säga att när min kropp fick cykla så som den ville samt önskade. Jag känner inget i ryggen och då måste jag få lägga till att jag haft tecken på diskbråck nu i en vecka.

Benen bara rullade på utan att det mentala la sig i varken takt, tempo eller pulsjag bara var med på en resa som kroppen utforskade själv… !

Helt amazing!

Tack Laura! Du är den bästa vän och instruktör man kan få.

Om jag någon gång bara blir 10% av den inspiratör du är kommer jag strecka högt på mig och vara stolt!

And we finished the class with a little Pole dancin'
And we finished the class with a little Pole dancin’

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

 

 

One thought on “Premiär på spinning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s