Jösses va trevligt det var att träffa Jessica idag. Van vid att träffa henne 6 dagar i veckan och sen har jag inte fått träffat henne på nästan 2 veckor då hon haft fullt upp med jobb kring Gothia Cup. Hon va med på min pilates och vi tog vagnen dit och tillbaka tillsammans..

PhotoGrid_1374698594419

Samvetet slog mig när jag såg att Laura var ute på Torpavallen och körde och jag hade FULLSTÄNDIGT glömt bort att jag hade lovat åka ut med henne och Mike.. usch.. jag varit alldeles för mycket i andra tanker sistone, sen hade jag också glömt att notera det i min kalender (vilket inte är bra, för så fort jag missar notera ngt där så är det som om det inte finns)… 😦

Imorgon är jag ledig fram tills 1800 och tänkte få så mycket ut av dagen som möjligt! Jag skall tidigt upp och skicka min son till Borlänge där han skall träffa sin pappa för att vidare åka till Sälen tillsammans. Där blir det släktträff på pappans sida sen åker Mackan till Oslo för att hälsa på min familj (blir kul för honom!). Själv är jag hemma och jobbar under tiden 🙂

Vad det gäller vädret imorgon vet man inte helt vad man skall lita på men för första gången i mitt liv lägger jag alla kort på Tyskland och den tyska appen!

Screenshot_2013-07-24-23-21-25 Screenshot_2013-07-24-23-21-53 Screenshot_2013-07-24-23-22-15

 

Show me some sunshine!

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s