Det finns flera människor som boostar min energi på en daglig nivå – tackar följande människor idag för den boosten! 🙂

Efter mitt pass åkte jag hem till en kompis. Vi tog ett glas rosé, pratade om den sjuka helgen, lyssnade på musik och bara chillade.. Lycka för själen och precis vad den behövde idag  – Tack fina du ❤

IMG_20130709_011236

Sen har jag haft mina 2 måndagsklasser. Med tanke på att det är mitt i industrisemestern och sommarschema är jag faktiskt SÅ GLAD när jag ser röda siffror på klasserna (bara 30 min innan första passet!). Vilka trogna och underbara medlemmar det finns på SATS – Sveriges absolut (utan tvekan) de bästa!

Screenshot_2013-07-08-15-56-02_1

Jag hann även redigera lite bilder som jag tog på Linda förra veckan. Hann inte bli klar med alla men gör resten sedan imorgon. Hon har en mycket inspirerande blogg om träning som du definitivt bör besöka ifall du inte redan gjort det! Hon har många spännande projekt på gång så denna kvinnan kommer jag definitivt följa noga nu ett tag framöver! Hon jobbar ju på Elixia (så snart blir vi kollegor med tanke på att Sats och Elixia slås ihop nu!)

Här är en smakprov av Linda

Nu skall jag säga godnatt, sova och välkomna in en ny morgondag med härlig energi.

Natti natti

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s