Den som känner mig vet att jag alltid ger mig av på ”spännande uppdrag”. Denna helgen kommer endast publiceras  i form av bilder  (men jag kommer kunna berätta den i detalj när jag är 90 år… ) Jag har iallafall fått en djupare kunskap om Islam.

Följande fick jag lära mig på kurdiska:

  • choni bashi (hej hur mår du)
  • bashim sopas to shoniz (bra, tack hur mår du själv)
  • Dlakam (hjärta)
  • xoshm dawey (älskar dig)
  • birtdakam (saknar dig)
  • mn nawm Lise (jag heter Lise)
  • nawt chya (vad heter du?)

Äntligen är det söndag kväll och sitter och sms:ar med Magnus. Han fick en bild förut på vad jag lagade för mat (till min stora förvånad tyckte han det såg gott ut.. hahaha…som ni ser är det lite halvfabrikat.. !) Han ville att jag skulle laga denna rätten till honom ( mannen är ju  kock!!) – hahahaha nån stans går även MIN GRÄNS!!!

Haft Bodybalance där jag fick besök på scenen av IdaViktoria  – TACK bästa du! ❤

Jag lämnar denna veckan med en video 

IMAG0083_1

Hoppas du får en god natts sömn – det tänker jag skaffa mig!

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

One thought on “Helgen jag minns i detalj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s