Nu är det dax att ta kliva ur titeln fotograf, för att sedan kliva in och agera som personlig tränare, för att sen åka till Kompassen och leka ”gympalärare (instruktör låter lite finare va??!) och sedan konvertera om till fotograf då jag har en plåtning i studion sen som jag verkligen ser fram emot.. oj oj oj vad det kommer bli KUL att fotografera denna kvinnan! 😉

Har hittills idag redigerat bilder och  tvättat  (.. det första var roligare!!) !

Härligt när man har ett ”hemmakontor” och bestämmer själv mär man vill jobba (fast det är väl rättare sagt min kreativitet som bestämmer när jag skall jobba)…  Ibland får min kropp anpassa sig till ”nattskift arbete” och ibland tidigt på morgonen men hur som helst så är det bara att go with the flow.

Nu skall jag hoppa in i duschen, kleta på go lotion från BodyShop, och sedan åka ner till Sats Kungsgatan och piska på min PT kund! 🙂

Här är lite smakprov från dagen (ena) jobb! 🙂

girl

Gotta run!

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s