Jag vill inte gå för mycket in i detalj men måste få skriva av mig om dagens lustiga händelse på Konsum!

Jag har en person som finns i min närhet (numera dagligen) och som ser till på något sätt att ha (dagligen) kontakt med mig… !

Det tog väl priset när han följde efter mig in på Konsum idag. Jag gick in för att handla, träffar en kompis och ställer ner min korg för att krama om henne (ja, du läste rätt, HENNE och inte denna andra individ!!) Han ställer sig  1 meter ifrån oss, tar sedan min (gröna fina) korg (precis som om vi är ute och handlar mat TILLSAMMANS??!)

images
Det var MIN korg ju!

Jag tar sedan farväl med min kompis och ber om att få matkorgen tillbaka och han säger ”NEJ, jag vill bära åt dig, jag kan bara ALLA dina kasser, dina väskar – jag tycker om att bära, Lise!”

Utan att ge tankarna för mycket tid går jag raka vägen mot mjölken, slänger i flera liter av olika produkter (ja du läste rätt, slängde i!!), vänder mig om och säger ”Va bra hörru, nästa gång jag ska storhandla slår jag dig en pling när jag skall ha matkassarna hemburna!” 

Jag gick raka vägen mot kassan (med honom springande efter), betalade och var snabb med att lämna Konsum (och honom!)

Sånt här händer bara mig…… ! hahaha

the-baggler-bag-carrier
Vad han bör inskaffa!

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

One thought on “Han bara tog min korg på konsum!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s