Igår var en helt underbar dag! Hade min release på Bodybalance 61, inte bara en gång men två! Först på min klass på Kungsgatan sen i Mölnlycke (där klassen var dessutom 100% full!!).

Att lära sig ett program kan vara båda svårt och enkelt men denna gången satt övningarna, musiken, övergångarna och koreografin i alla låtar till 100% – i hjärtat dvs. Ett fantastiskt program och jag har inte känt så här sen BodyBalance 53 – där allt verkligen gått rakt in i hjärtat.

Ju mer man instruerar det, ju mer och mer kritisk blir man.. ler.. men jag måste säga att LesMills gör ett fantastiskt jobb att skapa så många olika program varje kvartal.. år in och år ut..

Jag hann även ta en underbar fika med Ulrika som jag inte hade sätt på länge mellan mina klasser så hon fyllde på med extra energi!

Idag blev det tyvärr ingen Bodybalance men det blev en HotMOJO (där jag också blivit tok kär i nya releasen) och sedan min Pilates (som jag är fri att lägga upp som jag vill och därför blir denna ALLTID bra! hehe).

Imorgon är det dax för Yogalates. Det är lycka att instruera när jag får denna fantastiska variation men kanske inte alltid lika roligt när alla  program kommer samtidigt (jag kör 7 olika koncept varav 5 är förkoreograferade)  och jag skall lära in all koreografi på en vecka. Det är extra mycket glädje i allt när jag får en release som BodyBalance 61 som går rakt in i hjärtat!

Vi ses och hörs!

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s