Sena kväller men kreativa sådana

Fördelen med att inte bör ja 08:00 på morgonen är ju att jag faktiskt kan ta lite sovmorgon!! 🙂

Jag kom hem sent igår (kanske lite för sent men det löste sig med tanke på att jag har oftast sovmorgon! wwiiiii ) och jobbade fram tills 04:00. Min kreativitet kommer alltid på kvällarna/nätterna!  Det är lugnt, tyst och ingen stör (det piper inte så mkt i mobilen eller i datorn vilket gör att jag kan bara jobba på)! :=)

Nu har jag redigerat bilder, uppdaterat hemsidan och bokat in några PT-kunder, lunchdejt med Jonas imorgon och skall lägga mig :=)

Måste dock visa en bild jag tog på vagnen idag… En kvinna var ute och åkte spårvagn med sin lilla fågel (inte så svårt med tanke på att fågeln var ju uppstoppad!!)

IMAG3003_1_1 IMAG3003_1_1_1

SEN fick jag även min licens!! wiiiii – Nu är jag även en lic. Hot MOJO instruktör! Det känns alltid gott att få dessa licenser (å filma sina egna pass är väl det värsta som finns och från det datum man skickat in DVD, tills den dagen man fått licensen är man alltid lite nervös man måste göra om den/utbildningen) MEN än så länge på alla dessa år har jag faktiskt klarat mig på första försök! 😉 Jag var dessutom mycket nöjd med min utvärdering! :=)

IMAG3019_1_1

……Alltså ärlig talat..vad händer med tiden?? Har jag så förbaskat roligt med tanke på att tiden går så fort??!! Senast jag kollade på klockan var den 01:13 och nu är den ju över 04:00!!

Dax att räkna får, gröna bilar som passerar mitt sovrum och zzzzz…..

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s