Hittills har det varit en mycket bra dag! 🙂

Fått uppdaterat lite saker med hemsidan, levererat jobb, ätit lunch med N, bokat in några PT kunder SAMT fått min licens som Hot MOJO instruktör! Jippi – det är bra med utvärdering och särskilt när det kommer från riktigt grymma och vassa instruktörer som man själv ser upp till!

Jag fick följande ord idag  (kanske inte särskilt speciellt för er andra men för mig…) och dessa går rakt in i hjärtat! mojo Mitt jobb kräver att jag skall leverera jämt och det är till 95% inte svårt med tanke på alla underbara medlemmar som ger mig så mycket energi!

Jag är inte mer än människa och ibland är vissa dagar tyngre än andra och DÅ är det extra roligt att titta tillbaka på dessa – som då blir min energikälla ❤

Tack Milla!

4e8a1-mostly-lise-black-and-red

One thought on “3 rader = energikälla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s