Det krävs starka män (och kvinnor!!!), bra arbetsledning och ett grymt samarbetande team att få till det som Sats Kungsgatan nu presterat! Det är helt ofattbart att man kan på bara 2 dagar klara flytta så många maskiner (och tro mig, dem VÄGER!!). Jag har själv varit där tillsammans med mina grymma kollegor och det kommer bli sååå fint där!

Maskinerna fick flyttas för ”hand” och bäras upp smala trappor (även en smal spiraltrappa) då dem var för stora för hissen (eller var det hissen som var för liten helt enkelt?).

Jag har ju SJÄLVKLART sålt in denna fina förändringen/ombyggnationen till alla mina medlemmar jag träffat på övriga center och nu skall många besöka detta familjära, underbara (bäst av alla) och mysiga gym, mitt i hjärtat av Göteborg 😉

Bilder är från dagens pass (ifall personalen på gymmet någon gång blir arbetslösa kan vi LÄTT starta flyttfirma!)

vån1 vån2 vån2b vån3 vån3b vån3bd vån3bf vån4

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s