Lise skall ut i skogen!

Imorgon kommer Neil och hämtar mig kl 1100 och då skall vi ut i skogen! Låter exotiskt eller hur?! :=)

7777942966_eb181464ed_c
Ett mysigt litet krypin

Vi skall go trekking och han skall visa mig en stuga (en lite creepy sådan) som jag skall fota. Han har sagt att vi skall gå (jag kommer nog springa om den är too creepy) i 3-4 timmar och hur kan man tacka nej till ett sånt förslag?!

Tydligen går det att bada där så han bett mig ta med badkläder (hmm. han tror han kan få mig att bada i Sverige frivilligt?!) Om jag badar (OM OM OM) så skulle han laga Tiramisu.. (hmmm… och det är ju gott men fråga är OM det är värd det??!)

Men tiden sitter ju inne på alla svar så imorgon vid samma tidpunkt som nu vet vi om han lyckades eller inte! (lägg märka till alla ”OM OM OM” ovan – du kan knappast ha missat dem med tanke på att dem är i fet stil)!

Denna trekking (på Sveriges Nationaldag men som ingen av oss firar då jag är norsk och han är från Skottland) kanske blir rena Friday the 13th filmen för mig/oss?! (kolla bilderna nedan så kanske det kommer vara en likhet?!)

Friday the 13th
Är det så här det kommer se ut ifall jag badar?!
JasonFridayThe13th
Lise inne i stugan med Jason bakom  (eller är det Neil??!)

 

Hur som helst så tror jag det blir en underbar dag (om man bortser från detta med att bada, creepy stuga, långt inne i skogen, i ingemansland) och solen kommer skina på oss!

Det blir nog fint fint – så nu skall jag packa ryggsäcken, ta en dusch och natta mig 🙂

One thought on “Lise skall ut i skogen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s