Härligt att veta att taktkänslan sitter någon annan stans än bara innanför väggarna på SATS!

Idag, efter min klass träffade jag Johan, en grym trummis by the way! Johan skulle hämta sin dator i studion så jag följde med för att kolla in hans nya lokal (och jag älskar ju fota instrument och knappar jag inte förstår mig på!)

Han visade mig några fräcka trummor (från Thailand) som jag fick slå lite på (som blev början på denna nya karriär!).

Jag fick en pinne (kanske heter ”drumstick” inom musikvärlden…??!) och han visade mig vart på denna plåtbiten jag skulle slå – och det gick ju HUR BRA SOM HELST! Det var jag bestämde mig för att jag ska extraknäcka som trummis!!

Ni ser ju själv nedan hur cool jag ser ut (och visst passar jag som trummis om man slopar detta Nike linnet??!!). Han skall på turné i sommar men det han inte vet är att jag tänkte turnera med honom!!! 

Taktkänsla har jag (enligt SATS och LesMills) och han har visat mig vart samt hur på denna plåtbiten jag skall slå  ….. så ifall han bara ger mig ett tecken eller nåt på NÄR jag ska slå så kan jag LÄTT fixa till ett lite coolt ljud (och jag ÄLSKAR DESSUTOM STÅ PÅ SCEN!) så ett bättre extraknäck än att vara trummis kan jag inte komma på??!!!

IMAG2858_1
Ni ser själv vilken COOL trummis jag är!!

och så här låter det när han spelar (jag fick hålla i mobilen så därför kunde inte jag spela samtidigt). Han säger också att jag INTE får lägga upp detta på Facebook (men han sa inget om bloggen!!)

IMAG2852 Johans trummor (dessa får jag inte slå på än.. jag måste nog öva lite till på min lilla runda!)

IMAG2876_1 Detta är ett mixerbord (har jag nu fått lära mig) och det ingick inte i min LesMills utbildning så detta får HAN sköta!!

IMAG2878_1 Det här vet jag faktiskt inte vad är??!!

IMAG2879_1Och här kommer vi repa när vi inte är på turné!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s