Nu har jag suttit här och bantat och bantat ner alla bilder från helgens bröllop.. från drygt 3000 bilder till 986 (bara det var svårt)! Sen från 986 till 686 bilder (ännu jobbigare) – och nu efter ännu en timme har jag lyckats banta ner det till 575 bilder!

Nu gör jag sista bantningsförsöket – sen får det vara!

banta ned

 

Jag har lovat brudparet ca 300 bilder…. tro mig det går LÄTT att lösa!

1b4cb-mostly-lise-black-and-red

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s