startsida8YogaGames gav kroppen en ny känsla! Älskar träna Yoga för att det får mig verkligen i en speciell ”state of mind..”. Härligt att träna något som man inte instruerar i – det är något extra speciellt med det. Visst kör jag HotMOJO som är Yoga (fast i 38 graders värme) men ”vanlig” Yoga, i ”normal” rumstemperatur är vad jag föredrar när jag själv tränar Yoga.

Idag fick jag också (äntligen) lyxat till det med mina naglar igen. Var tvungen att ha dem fina inför bröllopet (och nu matchar dem färgen tom brudens skor!) *ler*

Men det var iallafall himla trevligt att hälsa på Carolina i hennes nya salong (otroligt läcker inredning som gav en lyxkänsla så fort man klev in!). När naglarna var fräscha och fina igen var det dax att ge sig till Nordstan för att göra några små ärenden innan jag satte mig på vägen och åkte ut till Torpavallen för att köra min Soma Move! Jösses vilka resultat många av medlemmarna fått efter att ha kört det nu några ett par månader! Det häftiga är att dem märkt själv vilken spänst kroppen fått samt hur mycket rörligare och starkare dem blivit! 🙂

Jag tog (för första gången) ett besök inom MediaMarkt (aldrig varit inne i det varuhuset) och då det ligger brevid SATS Torpavallen var det kul att kliva in (jösses va stort)!

Nu sitter jag och planerar det sista, laddar dem sista batterierna och förbereder allt inför den stora dagen till Stina och Sebastian imorgon. Vilken känsla det måste vara att veta att imorgon är den stora dagen dem väntat på så länge… Gud, va jag är glad för deras skull och glad för att jag får vara så nära inpå dem och verkligen dela varje sekund med dem (fast inte vissa stunder skall dem få får sig själv.. ler).

Men det skall bli trevligt och jag är så motiverad att plåta på imorgon!

 

mostly-lise-black-and-red

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s