Planerar bröllop!

 Nu är det bröllopet jag planerar och som tar min lediga tid. Mycket som skall styras upp och stämma in i alla minsta detalj!

Jag förstår numera vad dem säger om att ”man gifter sig endast en gång…” …. fast det är väl inte alltid så (särskilt inte i USA..)?
Glömmer människor då hur mycket som skall arrangeras, styras upp samt vad det kostar m.m eller är det så enkelt att bröllop nr 2, 3 etc blir bara enklare och enklare?
Jag känner flera som gift om sig och då hör man ofta vi kommer göra det väldigt simpelt.. ” (tro mig, I KNOW WHY!)

Det viktigaste är kärleken och vad den symboliserar. Hur man gör, hur ofta man gör det är inte viktigaste så länge man får chansen att uppleva kärleken (och kanske ett bröllop eller två.. hihi) så har man fått en fin gåva!

Igår var jag på självaste platsen där vissa bilder skall fotografers och då såg jag för första gången allt i mitt huvud. Jag ser allt i bilder (det vet alla som känner mig) och då kom KÄNSLAN PÅ RIKTIGT!
Jag kan ju lägga till en (väsentlig) detalj och det är att detta bröllopet är inte mitt men någon annans. Jag är fotograf och känner en ära att få fotografera paret som skall gifta sig. Det är en ära för mig att få frågan om att fotografera ett minne som dem kommer bära med sig resten av sitt liv.

Jag minns så väl mitt egna bröllop på Miami Beach (kanske för att det var just där, väldigt varmt, och jag kom dessutom FÖR SENT till mitt egna bröllop!!!)

Men på lördag blir en speciell dag för ett mycket fint och vackert par – jag längtar efter att få dokumentera alla minnen vi skall skapa ❤

Detta en bild från en plats nära där bilderna skall tas – sjävla location för bilderna är hemliga än så länge 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s