Visst får man liter tankar kring kärlek när jag senaste veckan bara sett bröllopsbilder i mitt huvud samt blivit påmind om att det faktiskt finns internetdejting (hahaha…).

Jag kommer hem från en arbetsdag (redigerat bilder, planerat inför helgens bröllop, kört Yogalates och PilatesBoll) och får då min singelstatus slängt i ansiktet iform av micromat! 

Hade jag haft denna perfekta mannen (får tillägga snygg, vältränad, säger bara rätt saker, stör mig aldrig när jag jobbar, håller med mig i allt jag önskar och uppvaktar mig dagligen) så hade väl maten varit serverat på bordet när jag kom hem?!

Men vad får jag göra??!! Jo, jag får bära min (tunga) träningsväska själv, handla själv (betala med mitt kort), bära matkassen hem (samt ett kamerastativ i andra handen) och  till vad, jo MICROMAT (är säker på att även personalen på Konsum tyckte synd om lilla Lise!)

Tjoohoo …. on second thoughts.. I’m perfectly fine as long as I have the stuff below (sen låter mobilen en del så att i helt ensamhet lever jag inte 🙂

Min träningsväska och mitt kamerastativ!

Människor som Jessica som ger mig massor med energi!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s