Vilken lång helg jag haft – den känns nog längre med tanke på att jag hann åka bort från stan. I lördags var jag i Hunnebostrand och firade min underbara kompis Jessicas 40 års dag. Man kunde inte fått bättre väder. lokal eller sällskap till detta kalas som tog plats vid Sotefjordens Segelsällskap i Hunnebostrand.

Alltid när jag är å hälsar på Jessica och Tobbe så blir jag introducerad till nya platser – helt makalösa platser som finns vid Sveriges väskkust! Det var varmt och vi kunde sitta ute hela kvällen. Maten var otroligt god och det var ett härligt gäng på ca 20 personer från lite olika håll och kanter.

Jag åkte upp med Linda Jonsson, som är instruktör och PT på Elixia här i Göteborg (som jag även fotograferat) så det blev (självklart) en hel del träningssnack om mål, funktionell styrka m.m – men alltid kul och inspirerande att prata med nån inom samma bransch, fast utanför SATS. Jag brukar ju själv träna på Elixia i Norge när jag är där å hälsar på mina föräldrar då det är närmast och mamma är medlem där (mycket läckert center dem har där)!

Vi kom upp, fick välkomstdrinkar och supergott tilltugg till det (aldrig smakat bättre dipp), och sedan kom gästerna en efter en… Det var familj, vänner från Bohuslän, Göteborg och vänner till Tobbe. Ett härligt gäng! Klas, (Tobbes kompis)  var också där och han hade jag inte sett på länge så det var roligt att prata med honom (samtalen hamnar på nåt sätt kring flygplan och träning.. hahahaha, då han är pilot (och tränar) och jag tränar (och kan inte mycket om planen förutom åka med dem!) haha

Min supermysiga kollega Anna Videhall kom tillsammans med sin kille så där blev det mycket skratt (jag åkte även hem till Göteborg med detta underbara par <3). Jag hade gärna stannat kvar men hade första passet kl 1030 på Kungsgatan söndag så jobb fick prioriteras men det hindrade inte mig från att njuta av lördagskvällen med detta gäng.

Det blev även official news att Tobbe hade friat (visste ju jag redan. hihi och vi hade även samma kväll hunnit ta förlovningsbilder).

Jag kan inte minnas senast jag tog så få bilder med min mobil men det beror nog säkert på att jag hade men min systemkamera denna gången. Här är lite mobilminnen och så fort jag tryckt ”publicera knappen” skall jag redigera dem andra bilderna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s