Nu har jag packat ihop allt jag skall ha med till Hunnebostrand imorgon (dvs min kameraväska!!)


Jag skall ta massor med fina bilder för att föreviga Jessica 40 års fest. Det skall bli kanonväder och finns det då något bättre sätt att fira den än vid havet i vackra Bohuslän?

Jag åker upp med en energirik instruktör från Elixia och åker hem med en underbar och grym instruktör från SATS (här kommer det samlas en del inom träningsbranschen) *ler*

Fick även reda på att Tobbes glada och roliga kompis, Klas, kommer 🙂 Hade en liten konversation med honom tidigare på FB och han skulle springa varvet innan (jösses – rena Fitness kalaset ju!) Han jobbar ju inte på något gym men är Pilot och kör inget annat än F-16 plan så det får duga! haha

Skall bli super trevligt att träffa Jessica och Tobbe igen samt alla andra! Jag får ha som mål denna gången att inte glömma nåt (glömmer ju alltid något när jag är där och hälsar på.. en gång mobilen och senast några Nike skor.. haha)

Annars har det varit en lugn och skön fredag (första gången på kanske nån månad där jag fick sovit ut.. sååå skönt), haft min Soma på Torpavallen och fotat lite med mobilen. Minnen från idag:

Den dagliga stretchen!

I väntan på en vagn från Kaggeledstorget

Ett okänd (men lyckligt) par på väg hem från gymmet (Sats kanske?!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s